Bryggyoga

/Bryggyoga

Bryggyoga

Bryggyoga precis vid vattnet i Älvstranden

Bryggyoga precis vid vattnet

Nu är det dags igen för vår stämningsfulla och uppskattade bryggyoga. Varje torsdag kl 17:15 bjuder yogaläraren Maria Möckborn in till 60 min Vinyasa på bryggan vid Älvstranden. Kom och njut av härliga brisar från havet samtidigt som du yogar precis intill vattnet. Inträdet för dig som inte är medlem är 100 kr som oavkortat går till välgörenhetsorganisationen Water Aid.

Om klassen – Vinyasa

Vinyasa betyder att binda samman rörelse med andning och är en klass som passar dig som har testat på yoga tidigare. Klassen innehåller små moment där du börjar experimentera med din styrka, rörlighet och balans, samt dynamiska och statiska positioner för att stärka kroppen och utveckla rörlighet för att skapa vitalitet och hälsa på yogamattan. Det här är en tillåtande klass där du utgår från dig själv och din egen förmåga, och den passar både dig som är ny eller är van vid yogan.

yogalärare Maria Möckborn

Yogalärare

Maria Möckborn är yogalärare som även undervisar i Pilates, MRL, Muskel, Intervall. För henne är yoga ödmjukhet,lekfullhet och hjärtlighet. Hon är övertygad om att träningsglädje är en av våra sanna glädjekällor och vill att du ska känna dig nyfiken och varmt välkommen till hennes pass oavsett vilken dagsform eller erfarenhet du har.

Praktisk information

Vad: Bryggyoga, 60 min vinyasa
Lärare: Maria Möckborn
Var: Bryggan utanför Hagabadet Älvstranden
När: Torsdagar kl. 17:15 hela sommaren
Pris: 100 kr som går oavkortat till välgörenhet, kostnadsfritt för medlemmar.

Medlemmar bokar plats som vanligt i appen eller via webben. 


Evenemangsdetaljer

Detta event pågår från 24 maj 2018 till 5 juli 2018. Det förekommer härnäst den 21 juni, 2018 17:15

  • Kategorier:
  • Kommande datum: