Föreläsning med Dr. Sanna Ehdin

/Föreläsning med Dr. Sanna Ehdin

Föreläsning med Dr. Sanna Ehdin

dr. sanna ehdin - Hagabadet

Dr. Sanna Ehdin

Vill du kunna välkomna ett liv med mycket energi, glädje och kraft – och säga adjö till stress, press, oro och negativa tankar eller beteenden? Leva i välmående med sin idealvikt, och uppleva spontan vardagslycka och inre frid. Sanna Ehdin delar sin kunskap, erfarenhet och råd från 25 år under en föreläsning den 18 september på Draken i Göteborg och du är varmt välkommen att delta.

Under föreläsningen kommer Sanna prata hur du ska kunna leva ett hälsosamt liv och känna vardagslycka. Hon kommer bland annat att prata om sitt koncept Youngevity & Happy heart som ska hjälpa dig känna dig yngre och gladare oavsett dagsform. Under föreläsningen kommer hon att gå igenom:

  • Hennes nya hälsotriangel som prioriterar vad som är viktigast för hälsan.
  • Maten och dieter – vad gäller? Fokus på tarmfloran: 10 ggr mer bakterier än celler i kroppen!
  • Vad gör dig 10-15 år yngre? Sanna berättar om sitt Föryngringsprogram: Youngevity!
  • Sannas Happy Heart-metod gör att du enkelt kan stoppa stress och negativa tankar, rewire hjärnan och få tillgång till en enorm reservoar av energi.
  • Huden är kroppens största organ. Hur kan vi skydda och stärka det med rätt näring och produkter?

Helhetssyn på god hälsa

Dr Sanna Ehdin är en av Sveriges främsta hälsopersonligheter vars 15 hälsoböcker sålt i mer än en miljon exemplar i tio länder. Sanna Ehdin, PhD i immunologi, har samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och över 25 års studier i självläkning och helhetshälsa till sin unika helhetssyn på god hälsa.

Denna kvällen ägnar vi oss åt den kunskap som du behöver för att hjälpa din kropp hålla sig så stark och frisk den kan. Boka din plats redan nu.

Sanna har under åren tagit stor plats i den offentliga debatten kring hälsa och välmående. Hennes metoder har tidigare möts av motvind, men vi börjar numera öppna ögonen för det som vi tidigare blundat för och hennes metoder får allt större spridning i fler och fler sammanhang.

Information

När: 18 september
Tid: 18.00 – ca 20.30
Plats: Draken, Järntorget.
Pris: 199 kr

Hagabadet & Kunskap

Hagabadet står och verkar för att allt fler ska kunna må bra och känna glädje i livet. Våra anläggningar finns för att erbjuda en oas där du både kan träna, bada, basta, ta det lugnt och vila – allt för att du ska må bra. Vi bjuder ofta in personer som har idéer eller erfarenheter att dela med sig av och vi tror på bredd i urvalet och öppenhet när det kommer till att ta till sig nya tankar och idéer.


Evenemangsdetaljer

  • Datum: