Föreläsning – Jörgen Oom

/Föreläsning – Jörgen Oom

Föreläsning – Jörgen Oom

För dig över 40 som vill höja din vardagsmotivation med rätt mental inställning!

• Hur ökar jag min livskvaliet?
• Hur får jag glädje i vardagen?
• Vad är rätt mental inställning?

Vi har bjudit in Jörgen Oom som ger svaren så du äntligen kan göra något som du vill, som du tänker och som du önskar!

Den 23 januari ger psykologen och motivatören Jörgen Oom en inspirerande föreläsning om hur du hittar den rätta mentala inställningen för att få bättre livskvalitet. Med över 30 års erfarenhet som psykolog och beteendevetare vet han hur man får till det! Olympiska mästare, wimbledonsvinnare och över 400 företag har blivit hjälpta av Jörgen som alltid ger konkreta råd hur just du får ett vitalt, energirikt och passionerat liv.

Öppen föreläsning: Rätt mental inställning – Vägen till livskvalitet
Huvudtalare: Jörgen Oom – Psykolog, beteendevetare och motivatör
Introduktion: Pelle Johansson – Hagabadets VD och ägare samt hälsoinspiratör

Dag: 23/1
Kl: 18.00 – 20.30
Antal platser: 400
Plats: Folkets hus, Kongressalen – Olof Palmes plats 3
Kostnad: Föreläsningen är kostnadsfri men förbokning krävs. Boka din plats direkt, innan de tar slut. 


Jörgen Oom

Som legitimerad psykolog med specialinriktning på motivation, attitydpåverkan/hypnos och prestationspsykologi har Jörgen Oom en mångfacetterad bakgrund. Han har samarbetat med Astrid Lindgren, olympiska guldmedaljörer samt Wimbledonsegrare, och är Sveriges mest internationella motivationstalare.

Sedan början av 80-talet har han arbetat med att skapa vinnarattityder och stärka förändringsvilja och konkurrenskraft i drygt 400 företag och organisationer i mer än 40 olika länder. 1999 grundade han företaget Peak Motivation (www.peakmotivation.com).

Som en färgstark talare med glimten i ögat brukar han säga att han talar mer till hjärtat än till hjärnan. Hans fartfyllda seminarier är kryddade med målande bilder, tänkvärda historier och mängder med praktiska framgångsexempel från de många företag han samarbetat med.

2010 utsågs han av Dagens Industri till Årets talare med motiveringen: 

”Utrustad med humor och retorik i världsklass lyckas Jörgen Oom som ingen annan engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Jörgen talar lika mycket till hjärtat som till hjärnan, han roar, inspirerar och lämnar ingen oberörd!”


Pelle Johansson

Vd och ägare Hagabadet med 20 års erfarenhet av träning och hälsa. I 20 år har han också jobbat och motiverat människor att skapa förändring och nå sina mål oavsett om det gäller yrkeslivet eller hälsolivet.

 

 

 


Evenemangsdetaljer