Gong och Ljudavslappning – Haga

/Gong och Ljudavslappning – Haga

Gong och Ljudavslappning – Haga

En inre resa där du badar i tonerna från instrument designade för att öppna flödet för hälsa och välmående i både kropp och sinne.

Med hjälp av guidade övningar leds du in i en djup avslappning där toner från klanginstrument och skålar balanserar kroppens energisystem. Därefter tar gongarna över, som med sina kraftfulla vibrationer för dig bort från hjärnans tankekonstruktioner, in i ett meditativt tillstånd där fysiska och känslomässiga blockeringar löses upp och kroppens självläkande system börjar fungera maximalt.

Vanliga upplevelser är att uppfattningen om tid och rum försvinner, att hjärnan rebootas och att du fylls av en känsla av glädje och harmoni – och djup, djup avslappning.

Spa med varma bad, bastu, avkoppling och dagens övriga utbud av klasser ingår för alla deltagare. Alla är varmt välkomna, ingen tidigare erfarenhet behövs. Allt du behöver göra är ett öppet sinne

KURSLEDARE
Jesper Lundqvist är workshopledare och diplomerad gongspelare, Gong Yoga Teacher och gongterapeut
. På sin kursgård Mangalam utanför Varberg har han själv och tillsammans med Mehtab Benton, en av världens mest välrenommerade gongspelare, undervisat hundratals människor i konsten att spela gong. Jespers Ljudavslappningar är resultatet av ett mångårigt undersökande av hur ljud, vibrationer och frekvenser kan ge hälsa och avslappning.

PRAKTISK INFORMATION
Kursledare: Jesper Lundqvist
Passar: Alla
Plats: Yogastudion, Hagabadet Haga
När: Lördag 12 maj, kl. 13.00 – 15.00
Pris: 299 kr (för ej medlem 699 kr)

I priset ingår tillgång till dagens övriga utbud av klasser, varma bad, bastu och avkoppling

 


Evenemangsdetaljer