Kundaliniyoga med Emma Öberg

/Kundaliniyoga med Emma Öberg

Kundaliniyoga med Emma Öberg

Etablera ett dagligt utövande – 40 dagars utmaning för att öppna för din fulla potential! Kundaliniyoga med Emma Öberg

Bjud in förändring! Kom på en klass som ger dig de verktyg du behöver för att starta upp ett eget praktiserande. Gå med i en 40 dagars utmaning för att öppna för din fulla potential.

Vakna upp till din inre essens genom att etablera ett dagligt praktiserande av kundaliniyoga.

Detta är en Kundaliniyoga workshop med Emma Öberg där hon kommer att berätta om hur ditt yogapraktiserande kan utveckla ditt sinne så att du kan komma i djupare kontakt med din essens. Hon kommer att berätta om hur de yogiska skrifterna beskriver sinnet och hur man kan jobba med det och relatera det till modern psykologi.

Du kommer att få lära dig hur du skapar en daglig rutin, vilka hinder som kan uppstå och strategier hur man handskas med dem. Du kommer att uppleva ett yogapass som du sedan kan vara med och göra varje dag i 40 dagar.

Hänger du med på utmaningen? Du får möjlighet att bli medlem i sluten Facebook-grupp där du kan under hela utmaningen får stöd från andra utövare, du får med dig en beskrivning av passet hem.

Kom vara en del av en sinnets evolution!
Om du bara är intresserad av att komma på klass men inte vara med i utmaningen går det självklart bra. Det kommer att bli en underbar klass med kärleksfulla vibrationer och härlig självinsikt.

Alla kan delta.

VAD INGÅR:
• Workshop med Emma kl 11.00 – 14.00
• Tillgång till varma bad, bastubad och avkoppling före eller efter workshop
• Spaprodukter från Kerstin Florian i duschrum

Lördag 24 mars 11.00 – 14.00
PRIS: Icke medlem 699 kr | Medlem 399 kr

Möjlighet att äta lunch finns på flera platser runt vår studio.

KURSLEDARE: Yogalärare Emma Öberg. Emma driver retreatgården Yoga Managalam och är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare, Hatayogalärare, yogaterapeut och gongmästare. Emma ger dig en tydlig guidning i konsten att väcka din inre kraft, hjärtats öppnande och närvaron i nuet.

Emma har utövat fysisk yoga i över tio år och har mediterat i arton. Hennes fokus ligger i delandet av Kundaliniyogans tekniker, den snabbaste vägen till transformation och livsförädling. Emma använder yogans alla verktyg: kropps- ställningar, andningsövningar, inre fokus, avslappning, mantran och meditation.

 


Evenemangsdetaljer

Detta evenemang slutade den 24 mars 2018