Yoga week – fria yogaklasser

Prova yoga på Hagabadet i Sannegården


AKTUELL INFO: Intresset för Yoga Week har varit väldigt stort, jättekul tycker vi! Våra klasser under veckan är fullbokade, men vill du prova vår yoga ger vi dig en ny möjlighet. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan, och ser till att du får komma hit och testa en annan dag.  Mvh / Kundservice


Välkommen! 20 – 26 mars har vi en yogavecka med fria klasser. Missa inte detta.

På Hagabadet i Sannegården får du Hisingens största utbud av yoga i kombination med utvalda klasser så som pilates, BodyCircle, MRL, groove m fl. Addera sedan spa & relax. Allt naturligtvis med den erfarenhet, kunskap och hantverksskicklighet som kommer med att vara en del av Hagabadet.

Föranmälan krävs
Utvalda yogaklasser är fria för dig som inte tidigare provat vår yoga. Du anmäler ditt intresse genom formuläret nedan. Vi kontaktar dig därefter för att bekräfta att du är inbokad. Din bokning är klar först när du fått en bekräftelse från oss. Under dagen kan vi inte alltid se din förbokning direkt, så ligger den önskade klassen nära i tiden – kom in och hör efter om det finns platser kvar.

Fria klasser – förboka ditt önskade pass

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt mobilnummer (obligatorisk)

Jag vill prova yoga
16.30 Lugn vinyasa utomhus på bryggan, 55 min17.30 Yoga Basic, 55 min17.30 Groove, 55 min18.30 Hot Vinyasa, 75 minJag vill prova en annan dag. Kontakta mig!

Ev. meddelande


Evenemangsdetaljer