PureYoga HappyVibes

PureYoga Open Air i Botaniska Trädgården

Gör dig redo för höstens ankomst. Skaka igång dig och ladda dig med sköna moves, beats, vibrations och energi. Kitty Strand leder dig i yogamoves och dj-Nadja säkrar upp att du gungar hela vägen tillbaka till stan efteråt. 

Vi tar in de vackra kvällarna, ljuden och de mättade dofterna från naturen. Värmen utomhus, energin inom oss och pulsen från sköna beats skapar vi återigen en magisk yogakväll i Botaniska trädgården i Göteborg.

Limited edition

Flera stationer

  • PureYoga PureVibes open air! Yogan leds av Kitty Strand och ackompanjeras sköna beats från DJ-båset och Nadja. Vårt huvudområde är på gräsytan intill paviljongen i Botaniska, där vi breder ut våra mattor i allt större cirklar runt centrum. Kitty i mitten och du i cirklar runt.
  • Helt ny på yoga!  För dig som är ny på yoga har vi ett område där man också följer med i samma yoga, men där fler av våra yogalärare finns på plats för att visa, stötta och guida dig genom positionerna. De finns närmare dig och du ser tydligare.
  • Sitt bara med! Om du inte vill yoga, utan bara ta in stämningen, naturen och energin är du välkommen att sitta ned och bara vara med.

Alla är varmt välkomna till PureYoga Vibes Open Air oavsett förkunskaper inom yoga. Du kan hitta din möjlighet att ta in upplevelsen.

Eventet är kostnadsfritt men vi vill att du bokar din plats. Då vi inte råder över vädrets makter och OM vi skulle bli så många deltagare att vi måste flytta eventet är det bra att vi snabbt kan nå dig.

Traditionsenligt bjuder vi några gånger varje sommar på yoga i det fria. Det började sommaren 2014 med att 60 personer samlades ihop med Kitty i Slottsskogen/Linneplatsen. Den platsen har vi växt ur för länge sedan. I juni 2017 samlade vi 1097 deltagare.

Hagabadet har störst utbud av yoga och yogaformer i Göteborg. Och när värmen kommer gillar vi att hålla till utomhus, antingen det är på Hagabadets takterrass, på bryggorna i Sannegården eller just i Botaniska Trädgården.

Detta tillfälle kommer nu bli annorlunda mot tidigare. Denna gång har vi bjudit in Dj Nadja Seyer.


Dag & tid: Onsdag 24 augusti, kl 18.00 – 20.30 ca Yogan startar kl 18.30
Plats:
Botaniska Trädgården – se karta nedan

Ta med egen matta


Bokning

Arrangemanget är helt kostnadsfritt men förbokning krävs.

Karta Botaniska Trädgården

När man kommer in genom huvudentrén är det bara att följa vägen upp för backen till våra yogaområden.


Evenemangsdetaljer