Workshop! Vibrations of life

Allt är vibrationer

Låt oss ge dig en inblick i hur vibrationerna i och kring dig som fördjupar din yoga och är en väg till ett större lugn och ett klarare fokus.

FÖRDJUPA & UPPTÄCK

Du kommer att få lära dig ett mantra på sanskrit och uppleva det genom chanting (sång) och meditation. Du kommer att få lära dig hur du kan sitta för att kunna meditera och andningstekniker som underlättar och tar dig till djupare platser. Du kommer att få göra asana och enkla övningar för fri rörelse där du guidas av din inre vibration som gör kroppen redo för att låta medvetandet landa in.

Du kommer fördjupa insikten av dina yoga.

Varmt välkommen till en eftermiddag för utforskning kring hur andning, röstvibrationer och rörelse kan öka mjukheten och släppa spänningar i kropp och sinne.

FÖR VEM?

Passar dig som är nyfiken på att utforska dig själv. Passar både den som är van och ovan på yoga.

KURSLEDARE

Vem är Sandra?

Sandra Adrian undervisar från sin över tio år långa erfarenhet av yogapraktik. Hon är certifierad yogalärare (200 RYT) inom hathayoga med inspiration från bl a Anusara, Embodied Flow och praktik med yogamaster vid Santhi School of Yoga and Vedanta Studies i Indien.

Hon har efter sin yogalärarutbildning gått utbildning i Embodied Flow och i Body Mind Centering (BMC). Sandra går under 2017 en 200 timmars advanced teacher training med lärare Anja Bergh, Mei-Lai Swan, Tara Judelle och Laura Larriva Page m fl. Genom att inspireras av olika yogaskolor, lärare och traditioner förmedlar hon en undervisning som kan vara både traditionell och ritualistisk men samtidigt fri från krav och prestation.

”Yoga för mig är både en passion och ett livslångt lärande som erbjuder ständig utveckling, såväl fysiskt, mentalt och spirituellt. Yoga hjälper oss helt enkelt på att bli bättre på att leva. Inte genom att vi värderar oss som bättre eller sämre människor än någon annan, utan genom att hjälpa oss nå vår potential som vårt bästa, unika jag. Min önskan är att undervisa yoga med full medveten närvaro, inbjuda till rörelseglädje och att omsorgsfullt guida dig i din praktik utifrån dina personliga förutsättningar.”

Vem är Milla?

Milla är en dynamisk och mångfacetterad akrobat och yogalärare. Utbildad i hatha, acroyoga, gravotonics (flygande yoga) och thaimassage reser hon mellan kända europeiska städer och hemstaden Göteborg både för att uppträda och undervisa.
Inspirationen till hennes performance och undervisning kommer från rörelserna runt omkring oss. Rörelsen i kroppen, stadstrafiken, naturens rörelse, tankens obegränsning, våra hjärtans slag.

Hennes avdramatiserade och rättframma undervisningsstil kommer ur hennes erfarenhet av att ha och använda kroppen som arbetsverktyg. Efter många års professionellt uppträdande på scen har hon samlat gedigen kunskap och ett helhetstänkande om vad som behövs för att rörelser ska kännas utvecklande, utmanande och intelligenta.

”Yoga för mig är ett sätt att hantera vardagens förluster och vidöppna sår. Att vara närvarande i det råa och brutala i verkligheten utan att låta det sluka mig. Positionerna och förflyttningen av kroppen mellan dem är meditation i rörelse. En distraktion för tjattret i skallen så att stillhet för sinnet kan infinna sig och tankarna kan få en paus. Tillståndet yoga erbjuder är ett yttre iakttagande, ett helikopterseende som kristalliserar ut vad som verkligen är viktigt i livet.”

Praktisk information:

  • Dag och tid: Söndagen den 15/10 kl 14.00 – 16.30 workshop. Valfri tid för spa före eller efter.
  • Plats: Hagabadets Spa & Yogastudio i Sannegården, Ceresplatsen 1
  • Boka-Tidigt-Pris: 399 kr medlem | 699 kr Icke medlem

Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler (öppnas i ny flik).


Evenemangsdetaljer