Turn work into yoga

Turn work into yoga - Jonas Faremo

Turn work into yoga. Kan jobba bli ”ansträngningslöst”?

Vad gör vi annorlunda när vi går in i ”jobb-mood” jämfört när vi går in i yogasalen? Vi utforskar vad ”jobba” egentligen innebär för oss, individuellt och historiskt samt dyker ner i essensen av yoga för att förstå vad stress skapas eller inte skapas av.

Jonas visar på exempel ur verkligheten hur vi bränner ut energi. Vi kommer utforma ett kreativt verktygsbälte som kan omvandla jobb till yoga och skapa förutsättningar för att jobba kan bli ”ansträngningslöst”.

Obs, det här är inte workshop där vi lär oss hur vi yogar för att kunna jobba utan stress. Denna workshop ämnar gå betydligt djupare och faktiskt förvandla jobb till yoga; något som är närande för ens hela varelse och blir mer och mer ansträngningslöst med tiden.

FÖR VEM?

Om du upplever att du ibland skapar onödiga resultat t ex stress och press – när du jobbar jämfört när du yogar – då är detta för dig. Ingen erfarenhet av yoga behövs.

KURSLEDARE

Jonas Faremo är mindfulnesscoach och yogalärare som bor på Bali. Han coachar människor över hela världen i conscious business, conscious living, mindfulness och livsdesign.  Med sin bakgrund som utbränd varumärkesstrateg och entreprenör hjälper han idag medvetna människor som vill driva företag eller jobba på ett annat sätt än vad det mer traditionella sättet föreslår.

Praktisk information:

  • Dag och tid: Söndag 17 september kl 10.00 – 15.00 (inkl. tid för lunch)
  • Plats: Hagabadets Spa & Yogastudio i Sannegården, Ceresplatsen 1, 417 58 Göteborg
  • Kursledare: Jonas Faremo (Läs mer om Jonas här >> www.faremo.se)
  • Pris: 799 kr medlem | 999 kr Icke medlem

Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler (öppnas i ny flik).


Evenemangsdetaljer