Företagsavtal på yoga, bad och relax

/Företagsavtal på yoga, bad och relax
Företagsavtal på yoga, bad och relax 2017-08-30T16:07:08+02:00

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Vi vet redan att alldeles för många sitter för mycket och rör på sig för lite. Både på arbetet och på fritiden. Vet vet också att stressen ökar i arbetslivet. Och resultatet visar sig i ökade skador, sämre hälsa och ökad sjukfrånvaro, vilket ger problem både för medarbetaren och för företaget.

Genom yoga stretchas, tränas och utvecklas både kroppen och sinnet. Stress och orörlighet ersätts av välbefinnande. På Hagabadet och Sannegården Spa & Yogastudio är vi ledande inom yoga i Göteborg, med flest klasser och bredast utbud. Det gör det enkelt att hitta den yoga som passar en själv och att växa tillsammans med oss. Att man dessutom kan komplettera yoga med bad och relax gör inte saken sämre.

Kontakta oss kring företagsavtal

För mer information om företagsavtal, kontakta oss på telefon 031-600 600 (välj Sannegården), e-post jessica.larning@hagabadet.se eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Företagets namn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Antal anställda

Intresserad av
Företagsavtal på medlemskapYogaklass på företagetFöretagsarrangemang

Ev. meddelande

För att ta del av Hagabadets tjänster är det en förutsättning att du bokar dig på något sätt. Information som lämnas via bokning till någon av Hagabadets aktiviteter hanteras av Hagabadet AB i enlighet med gällande personuppgiftslag. Genom att fylla i dina uppgifter i en bokning har vi en relation och du godkänner då att Hagabadet använder dina uppgifter i syfte att marknadsföra sina produkter ett sk samtycke. Samtycke är enkelt att ta bort om du inte längre vill ha information från Hagabadet genom att du enkelt kan avregistera dig från utskick.

Yoga på plats hos er

Ge kollegorna ett skönt avbrott under dagen genom att låta oss komma ut och leda en yogaklass på plats hos er. Varför inte utomhus vid fint väder? Vi kan lägga upp klassen utifrån era önskemål, till exempel att hålla yogan på en enkel nivå där alla kan vara med och där man inte behöver byta om. Vi lovar att det blir en rolig, nyttig och nödvändig paus för alla deltagare. Och den kommer höja produktiviteten under resten av dagen.

Företagsevent

På Sannegården Spa & Yogastudio hittar du både yoga, spa, bad, relax och god mat och dryck. Genom vår unika kombination är vi en suverän partner för kommande företagsevent, kickoff:er och liknande arrangemang.
Kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett passande paket.

 

Välkommen till en unik yogastudio med spa, bad, avkoppling och restaurang. Hos oss går du på fantastisk yoga, träning och kurser med inspirerande ledare. Slappnar av med bad och bastu eller njuter av en behandling. Slår dig ner med en juice, en bit mat eller ett glas ekologiskt vin. Umgås. Och kanske stannar en extra stund, för att det helt enkelt känns så bra.

Anrika Hagabadet tog våren 2015 ett historiskt steg när vi öppnade en filial på Norra älvstranden. Vi döpte den till Sannegården Spa & Yogastudio, men ser det gärna som om vi öppnat ytterligare ett vardagsrum för våra medlemmar och gäster. Vi har tagit med oss kunskap, hälsotänk och äkta göteborgsk njutning från Hagabadet i city och kombinerat det med en avslappnad, modern stämning.

Välkommen till Sannegården Spa & Yogastudio!

Pool på Sannegården Spa och Yogastudio