Öppettider & kontakt

/Öppettider & kontakt
Öppettider & kontakt 2018-07-16T11:35:24+02:00

Öppettider


Välkommen till en unik yogastudio med spa, bad och avkoppling. Hos oss går du på fantastisk yoga, träning och kurser med inspirerande ledare. Slappnar av med bad och bastu eller njuter av en behandling.

Anrika Hagabadet tog våren 2015 ett historiskt steg när vi öppnade en filial på Norra älvstranden. Vi döpte den till Hagabadet Spa & Yogastudio på Älvstranden. Men i dagligt tal säger vi Hagabadet Älvstranden.

Vi ville öppna ytterligare ett vardagsrum för våra medlemmar och gäster. Vi har tagit med oss kunskap, hälsotänk och äkta göteborgsk njutning från Hagabadet i city och kombinerat det med en avslappnad, modern stämning.

Välkommen till Hagabadet Spa & Yogastudio på Älvstranden!

Vill du komma i kontakt med oss?

Använd formuläret här jämte eller ring receptionen via vår växel på 031-600 600, och välj alternativet ”Älvstranden”.  Du kan också maila till oss på alvstranden@hagabadet.se

 

Kontaktformulär

Ditt namn (obligatoriskt):

Din email (obligatoriskt):

Ditt meddelande:

captcha

För att ta del av Hagabadets tjänster är det en förutsättning att du bokar dig på något sätt. Information som lämnas via bokning till någon av Hagabadets aktiviteter hanteras av Hagabadet AB i enlighet med gällande personuppgiftslag. Genom att fylla i dina uppgifter i en bokning har vi en relation och du godkänner då att Hagabadet använder dina uppgifter i syfte att marknadsföra sina produkter ett sk samtycke. Samtycke är enkelt att ta bort om du inte längre vill ha information från Hagabadet genom att du enkelt kan avregistera dig från utskick.


Lediga tjänster på Älvstranden Spa & Yogastudio

Lediga tjänster på Älvstranden Spa & Yogastudio och på Hagabadet hittar du på hagabadet.se.