Vattengympa & yoga för dig som gravid och ny mamma

Kurser för dig som är gravid eller ny mamma

Hagabadet erbjuder flera kurser för dig som är gravid eller ny mamma – bl.a. speciellt anpassad yoga och skonsam och behaglig vattengympa.

Yoga för gravida

Gravidyoga är yoga utvecklad för att förbereda dig för förlossning och hjälpa dig att slappna av före, under och efter förlossningen. Gravidyogan lugnar kroppen och stärker dig mentalt, den kan även lindra eventuella smärtor under graviditeten.

Fokus ligger på avslappnande rörelser, andningsövningar och positioner som är bra för dig och barnet.

Läs mer >>

Vänta barn-vattengympa

För dig som är gravid är vattengympa en skonsam och behaglig träningsform. I vattnet blir du viktlös och avlastar därmed fötter och knän.

Vi erbjuder ett anpassat träningsprogram som följs av nedvarvning och stretch. Därefter får du en stunds total avslappning i det varma vattnet.

Läs mer >>

Vi utökar

Under många år har vi erbjudit vattenträning och anpassad yoga för den gravida kvinnan. Nu är det dags att utöka med ett bredare utbud av kurser och fler alternativ.

Säkerställd kvalitet

Alla kvinnor är såklart olika men med rätt utformning av verktyg, balans mellan utmaning och avkoppling, inre och yttre förberedande övningar blir vi ditt stöd.

Alltid tillgång till spa

De sista veckorna innan förlossning är det dags att ta tillvara på de mysiga stunderna. Både på egen hand och tillsammans med din partner eller vän. Därför ingår alltid möjligheten till avkopplande spa i våra kurser. Som en extra service ingår ett tillfälle även för din partner.