Bokningsvillkor och praktisk info gällande babysim på Hagabadets Spa & Yogastudio i Sannegården

Betalning och betalningssätt

Kursen bokas och betalas samtidigt via vår hemsida. Genom betalningen godkänner du våra bokningsvillkor. Kursplatsen är din när avgiften är betald. Vill du betala kursen mot faktura tillkommer en administrativ avgift på 300 kr. Mejla sannegarden@hagabadet.se så ordnar vi det.

Avbokning

Kursplats kan avbokas med full återbetalning fram till 14 dagar före kursstart. Avbokning görs till sannegarden@hagabadet.se. Vid senare avbokning sker ingen återbetalning.

Kurs som avbryts på läkares inrådan

Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas kursavgiften fram till 24 timmar före kursstart om kursen ännu inte påbörjats. För påbörjad kurs sker ingen återbetalning.

Frånvaro

Vid sjukdom eller annan frånvaro har man inte automatiskt rätt att ”ta igen” missade tillfällen. Ni kan dock själva ta-igen-sim på tider som läggs ut på vår Facebooksida (Hagabadets Babysim). Facebooksidan presenterar lediga tider i Hagabadets grupper så det är på Hagabadet vid Järntorget ni i så fall tar igen det ni har missat. Tiderna läggs ut samma dag eller dagen innan.

Fotografering

Det är ok att fotografera och filma sitt eget barn under babysimmet men tänk på att inte sprida bilderna. Om ni vill lägga ut foton på nätet får inga andra än den egna familjen synas på bilden.

Övrig information kring kursen

  • Barnet skall vara minst 3 mån vid kursstart.
  • En förälder deltar med barnet i vattnet.
  • Barnet skall ha en babysimbyxa på sig i vattnet. Vi har byxor till försäljning, välkommen in och titta.
  • Duscha ordentligt och tvätta er med tvål innan ni går i vattnet, skölj även håret. Glöm inte att skölja bort tvål och schampo ordentligt efteråt. Om man ej vill blöta håret går det bra att använda badmössa i bassängen. Även barnet ska duscha kropp och hår före lektionen så fort det vant sig vid miljön.
  • Ombyte sker i ordinarie omklädningsrum. Till skåpen behövs ett hänglås som kan tas med hemifrån eller köpas på plats.
  • Badtiden är 30 minuter men gå ur vattnet tidigare om barnet har tröttnat. Pressa inte barnet att vara i längre än vad det orkar. Det är bättre att avsluta medan barnet fortfarande är på gott humör.
  • Barn och förälder ska vara friska då ni kommer till simmet. Vid ögoninflammation, feber, magsjuka m.m. skall ni inte komma till lektionen.
  • Sannegården ansvarar ej för värdesaker eller kvarglömda saker.
  • Sannegårdens övriga utbud (träning, behandling osv) ingår ej i kursavgiften.
  • Barnvagnar parkeras utanför huset, vid uteserveringen.

Varmt välkommen på babysim på Sannegårdens Spa & Yogastudio!