Nybliven mamma

En välkomnande klass som leds av barnmorska och yogalärare Ulrika Friberg. Här får du tillsammans med andra nyblivna mammor möjlighet att hitta tillbaka till din kropp efter graviditet och födande. Klassen passar även dig som fött med kejsarsnitt.

Rekommenderad kursstart tidigast 8 veckor efter förlossning. Lättare yoga, hitta bäckenbotten, djupa magmuskler och få frisättning av må-bra-hormonet ‘oxytocin’.

Här samlas ofta de kvinnor som deltagit i våra grupper med GravidYoga. Även innan 8 veckor är du välkommen att delta men då på din nivå t.ex. i meditationen, avslappningen och i samtalen.

Övningarna är anpassade så att din bebis finns med i salen, du tar hand om ditt barn om du behöver, du deltar i det du kan och fokus är på dig. Salen är tillgänglig både före och efter klassen för lugn och ro bland alla bebisar.

Måndagar kl 10.30 – 11.30.

Kontakt och mer information: Du kan använda Klippkort eller vara medlem. Kontakta oss så berättar vi mer. Ring tel 031 600 600 / Sannegården eller mejla oss på sannegarden@hagabadet.se

När du sedan är starkare erbjuder vi även fortsatt träning med ditt barn på onsdagar kl 09.30-10.15 med Maria Möckborn. Även på denna klass är din bebis välkommen. Klassen ligger bokningsbar i vår app när du är medlem. Kontakta oss så hjälper vi till med vilket typ av kort som passar dig eller om du vill bli medlem.