Medlemskap

Välkommen till ett skönare yogaliv!
Varför börjar så många hos oss på Hagabadets Spa & Yogastudio i Sannegården? Vi tror helt enkelt att det beror på vårt stora utbud av yoga och pilates i kombination med utvalda klasser i PurePower dvs BodyCircle och HIIT m fl. Addera sedan spa och relax. Allt naturligtvis med den erfarenhet, kunskap och hantverksskicklighet som kommer med att vara en del av Hagabadet. Ett skönare yogaliv helt enkelt. Välkommen du också!


Vi bjuder dig på sommarens yoga

Aktuellt erbjudande
Vi bjuder dig på medlemskapet i juli om du blir medlem just nu. Du får dessutom ett startpaket med en exklusiv yogamatta, en praktisk sportväska samt två spaentréer till Hagabadet i Haga, när du tecknar medlemskap på Hagabadet i Sannegården i juli.

Hör av dig till oss idag för att prata medlemskap. Vi finns på tel 031-600 600 (välj Sannegården i växeln) eller e-post sannegarden@hagabadet.se

*Erbjudandet gäller på Hagabadet i Sannegården t.o.m. 2017-07-31 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader. Den första betalningen görs i slutet av juli och de obligatoriska månaderna gäller från och med augusti 2017. Startavgift tillkommer vid tecknande av medlemskap.


Nyfiken på yoga hos oss?

Vårt utbud gör att du enkelt hittar de yogaformer och yogaklasser som passar bäst för dig, oavsett om du är ny på yoga eller om du praktiserat yoga i flera år. Se schema och passbeskrivningar för att se hela vårt aktuella utbud.

Prova yoga på Hagabadet Spa & Yogastudio i Sannegården  >


Kort & priser

Vilket medlemskap passar din livsstil?

Medlemskap – Yoga med spa:  699 kr / månaden* (ord. pris 999:-/månaden). All yoga, hot yoga och annan träning samt tillgång till vår spaoas med bad och spa.

Spamedlemskap: 1149 kr/månaden*. All yoga, hot yoga och annan träning samt tillgång till vår spaoas med bad och spa. Dessutom ingår badhandduk och badrock vid varje besök, samt 2 valfria spabehandlingar.

Medlemskap – Kombination Sannegården OCH Hagabadet i city:  1249 kr/månaden* Gäller Yoga med spa på Sannegården + hela Hagabadet i city.

10 klipp: 3 999:- Ett skönare yogaliv för dig på språng. Även om du reser mycket och bara kan besöka oss några gånger per år, kan du njuta av fantastisk yoga i kombination med spa och relax. Giltigt 12 månader.

*Gäller vid 12 månaders obligatoriska månader. Tillkommer startavgiften som betalas vid ett tillfälle – 899 kr. Observera vår trygghetsgaranti, se nedan.

Som medlem hos oss får du också en rad förmåner både på Sannegården Spa & Yogastudio, Hagabadet i city och hos våra samarbetspartners. Läs mer >>

Nöjd Kund-Garanti

Vi erbjuder en garanti för din trygghet. Du ska helt enkelt känna dig trygg med att köpa ett medlemskap av oss. Du får god tid på dig att testa och lära känna oss. Är du inte nöjd så kan du säga upp ditt medlemskap inom 3 veckor från att avtalet tecknats. Då betalar du endast avgiften för första månaden.

Vår medlemsrådgivare berättar gärna mer.

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig

Ditt namn (obligatoriskt)

Din epost (obligatorisk)

Mobilnummer

Din postnummer (obligatorisk)

Jag vill bli medlem nu
Jag vill ha information om medlemskap

Jag vill gärna ha nyhetsmejl

Kontakta mig helst via:
TelefonE-post

Ev. meddelande

Pool på Sannegården Spa och Yogastudio