Bli medlem nu!

När du blir medlem senast 31/3 får du ett rejält startpaket på köpet, med träningsskor, en exklusiv yogamatta, en praktisk sportväska och matchande vattenflaska samt två spaentréer till Hagabadet i Haga. Tillsammans värt 3200 kr.

Det ger dig en bra start på din nya yogaklubb. Och som alltid, som medlem får du tillgång till Hisingens största utbud av yogaklasser och yogaformer och ett härligt spa. Ett skönare yogaliv helt enkelt.

Hör av dig till oss idag för att prata medlemskap. Medlemsrådgivare Hannah finns på telefon 073-027 72 27 eller e-post hannah.peters@hagabadet.se

Prova yoga på Sannegården Spa & Yogastudio.

Vi har inte bara Hisingens största utbud av yoga. Vi ger dig också ett skönare yogaliv.

Vårt utbud gör att du enkelt hittar de yogaformer och yogaklasser som passar bäst för dig, oavsett om du är ny på yoga eller om du praktiserat yoga i flera år. Se schema och passbeskrivningar för att se hela vårt aktuella utbud av yoga.

Din yogaupplevelse kombinerar du också med varma bad, spa och relax som ingår i alla medlemskap. Du kan dessutom få välgörande massage och många andra spabehandlingar hos oss.

Ett medlemskap på Sannegården Spa & Yogastudio ger dig möjligheter och upplevelser du inte får någon annanstans. Kort sagt: ett skönare yogaliv!

Prova yoga

Vill du prova en yogalektion hos oss? Fyll i dina önskemål i formuläret nedan, så kontaktar vi dig och ordnar en tid som passar.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt mobilnummer

Önskad datum:


Ev. meddelande