Nyfiken på yoga?

//Nyfiken på yoga?
Nyfiken på yoga? 2018-08-16T14:17:42+02:00

Prova yoga på Hagabadet Älvstranden

Vi har inte bara Hisingens största utbud av yoga. Vi ger dig också ett skönare yogaliv.

Vårt utbud gör att du enkelt hittar de yogaformer och yogaklasser som passar bäst för dig, oavsett om du är ny på yoga eller om du praktiserat yoga i flera år. Se schema och passbeskrivningar för att se hela vårt aktuella utbud av yoga.

Din yogaupplevelse kombinerar du också med varma bad, spa och relax som ingår i alla medlemskap. Du kan dessutom få välgörande massage och många andra spabehandlingar hos oss.

Ett medlemskap hos oss ger dig möjligheter och upplevelser du inte får någon annanstans. Kort sagt: ett skönare yogaliv!

Prova träna på Älvstranden

Just nu håller vi öppna klasser där du kan komma och prova hur det är att träna hos oss på Hagabadet Älvstranden. Fyll i formuläret och välj de pass du är nyfiken på så hör vi av oss.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ev meddelande

För att ta del av Hagabadets tjänster är det en förutsättning att du bokar dig på något sätt. Information som lämnas via bokning till någon av Hagabadets aktiviteter hanteras av Hagabadet AB i enlighet med gällande personuppgiftslag. Genom att fylla i dina uppgifter i en bokning har vi en relation och du godkänner då att Hagabadet använder dina uppgifter i syfte att marknadsföra sina produkter ett sk samtycke. Samtycke är enkelt att ta bort om du inte längre vill ha information från Hagabadet genom att du enkelt kan avregistera dig från utskick.