Spa & behandling

/Spa & behandling
Spa & behandling 2018-02-05T14:33:31+01:00

Spa, bad och behandling

Vi tror på beröring, handkraft och äkta vara.

Vår intima spaavdelning är en ångande och bubblande liten oas. Ett flertal varma bad, 3 ångade och heta bastubad och bubbelpool erbjuds du att koppla av i.

Bokning och mer information:
Ring tel: 031 600 600 / Älvstranden el via formulär nedan.

Boka och betala utvalda behandlingar direkt på webben

Vill du köpa som Presentkort>>

Bad & Behandlingar

PAKET UTAN BEHANDLING

PureSpa-besök
Här sjunker du ner i varma, härliga pooler. Stannar till en stund i sköna loungestolar eller i våra vaggande spafåtöljer. Njuter av upplevelseduschar, bastubad och sköna relaxytor. Sköna exklusiva spaprodukter från Kerstin Florian finns i duscharna. Förfriskar dig med kylda drycker och goda tilltugg. Unnar dig en massage, provar lugnande yoga och meditation. Du kopplar av i din takt.

Vårt bad är en oas dit du alltid är välkommen.

Pris:
Måndag – torsdag: 499 kr

Fredag: 549 kr
Lördag – söndag: 599 kr

webb_bokningsknapp_purespa

Köpa till – Sparitual – 299 kr
Komplettera din spaentré med ett kit med spaprodukter och en guide för hur du använder produkter och våra bastubad. Avkopplande och skönt tillsammans med vänner. Du köper den på plats i vår reception.

Utvalda behandlingar

INGÅR ALLTID! Stresshanteringsprogrammet PureRelax
Vi vet att med rätt förberedelser blir en behandling så mycket bättre. Därför ingår alltid steg-för-steg-programmet PureRelax
i alla behandlingar. Vårt stresshanteringsprogram PureRelax är ett förberedande program på ca 60 min i vårt spa som hjälper dig att varva ner och slappna av. Programmet Pure Relax ingår i priset.

Klassisk massage, 50 min – fr 899 kr
En djupgående klassisk massage av hela kroppen eller en mer ingående behandling av ett specifikt område som du och terapeuten kommer överens om.

Spamassage, 50 min/100 min – 899 kr / 1499 kr
En mjuk, lugn och rogivande massage med aromaolja för hela kroppen. Det ingår även en skön hårbottenmassage. Väljer du någon av de två längre behandlingarna ingår även en mjuk ansiktsmassage.

Spamassage för dig som är gravid 50/100min – 899 kr / 1499 kr
Behandlingen utförs på en vanlig massagebänk med en speciellt framtagen ”gravidkudde”. En mjuk, lugn och rogivande massage med närande olja. I 50- och 80-minuters behandlingar ingår även en ansikts- och hårbottensmassage.

Varm oljemassage 50 – 899 kr
En skön, avslappnande och vårdande massage för hela kroppen. Görs med en varm ekologisk solrosolja. En ansikts- och hårbottenmassage ingår.

Utvalda behandlingar kan du bekvämt boka och betala på webben


Klassisk ansiktsbehandling, 50 min – 899 kr
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, mask, ansiktsmassage, avslutande serum/kräm beroende på hudtyp och behov ingår samt en skön och avkopplande hårbottenmassage. Du får också ett livsstilsprogram för din hy så att du på bästa sätt kan fortsätta vårda din hud att ta med hem.

Ansiktsbehandling, Delux 100 min – 1.499 kr
En lyxig och resultatinriktad ansiktsbehandling för dig som t ex har pigmentering, känslig hy och acne. Rengöring, hudanalys, pelling, ånga, portömning, brynplockning, ansiktsmassage, mask hårbottenmassage, handmassage och avslutande serum/kräm ingår. Meddela vid bokning om du vill färga frans och bryn. Hemprogram ingår.

Ansiktsbehandling AHA-kur, 50 min – 899 kr
En extra boost Behandla huden och öka fuktigheten och lystern i din hy. Bra vid acne, fina linjer, fuktfattig och glåmig hy. Rådfråga med din hudterapeut vilket alternativ som passar dig bäst. Rengöring, hudanalys, peeling/ånga, AHA, avslutande serum och kräm samt ett livsstilsprogram för din hy ingår vid en 30 minuters behandling.

Ansiktsbehandling Quickfix 50 min – 899 kr
En behandling som gör dig fin inför festen, helg eller varför inte en vanlig vardag. Välj 2 av följande alternativ:

  • Frans och bryn
  • Vaxning av halva ben
  • Ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage
  • AHA-behandling

AHA-kur, 4 tillfällen á 30 min – 1999 kr
Behandla huden och öka fuktigheten och lystern i din hy. Bra vid acne, fina linjer, fuktfattig och glåmig hy. Rådfråga med din hudterapeut vilket alternativ som passar dig bäst. Rengöring, hudanalys, peeling/ånga, AHA, avslutande serum eller kräm samt ett livsstilsprogram för din hy ingår.

Peeling 50 min – 899 kr
Renande och mjukgörande för hela kroppen. Avslutas med fuktspray. Gör din hud mjuk, len och smidig. Passar såväl sommar som vinter.

Utvalda behandlingar kan du bekvämt boka och betala på webben


Koppning – 50 min – 899 kr
Koppning har använts inom bland annat kinesisk medicin i drygt 4 000 år och finns i dag över hela världen. Med vakuum lyfter man upp hud och bindväv. Det skapas ett undertryck med hjälp av sugkoppor, som befrämjar cirkulationen i blod och lymfa, vilket gör underverk för en stum och låst bindväv.

Massagen är behaglig och lämpar sig mycket bra mot smärta i muskler och leder, utrensning av slaggprodukter i hud och bindväv, celluliter och förbättrat immunförsvar.

Ren njutning 50/100 min – 899 kr / 1499 kr
Behandlingen inleds med en kroppspeeling som tar bort torr hud och ökar cirkulationen. Därefter får du en avslappnande och återfuktande spamassage. I den längre behandlingen ingår en längre del spamassage

Topp- och tåkur, 50 min / 100 min – 899 kr / 1499 kr
Här får du en skön massage av ansikte och hårbotten, dekolletage och nacke. Fötterna får en ljuvlig peeling, inpackning och en omsorgsfull fot- och underbensmassage. Att behandla dessa områden gör dig avslappnad i hela kroppen. I behandlingen på 80 min ingår även 30 min klassisk ryggmassage.

Vaxning, 50 min – 899 kr
Välj mellan:

  • Hela ben och bikinilije
  • Halva ben, bikinilinje och armhåla
  • Rygg och bröst

Klippkort

3 x 50 min: 2300:-

5 x 50 min: 3500:-

10 x 50 min: 6500:-

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄR

Passar dig som vill ha personlig kontakt via telefon eller mejl. Vi kontaktar dig och bokar in den behandling du önskar. Ange önskat datum, behandling och ungefärlig tid så att vi kan förbereda oss så mycket som möjligt innan vi ringer dig.

OBS! PureSpa-besök bokas på annan sida >>

Ditt namn (obligatoriskt)

Mobilnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatorisk)

Önskad behandling

Önskat datum

Önskad tid på dagen (fm/em/kväll)
FörmiddagEftermiddagKväll

Vill du ha nyhetsbrev med erbjudande och nyheter från oss?
Ja, tackNej tack

Övrig info till oss

BRA ATT VETA

Vi är ett spa och träningsklubb för vuxna. Vi har en lägsta åldersgräns på 16 år för besök i bad och träningsanläggning.

KÖP PRESENTKORT

Våra presentkort och upplevelsepaket är enkla att ge och fantastiska att få. Du köper presentkort i vår reception eller i vår webbshop.

Boka sista minuten-behandlingar här