Yoga & lite till

/Yoga & lite till
Yoga & lite till 2017-01-01T20:38:34+01:00

Yoga och Power i Sannegården

Vi erbjuder en extra skön känsla

Letar du efter ett ställe med extra skön klubbkänsla? Ett ställe som inte är för stort och inte för litet, som har en trevlig atmosfär och en personlig touch? Då kan vi vara det rätta stället.

Vi gillar nytta med nöje – vi gillar att svettas och ta i, vi gillar stillhet och förankring, vi gillar här och nu.

Det är en självklarhet för oss att erbjuda för både nybörjare och vana. Vi har djup kunskap och gedigen kompetens inom både yoga och träning.

PureYoga Sannegården Meditation

PUREYOGA
– Ett Mecka för den yogaintresserade

Med ett stort utbud av yogalektioner varje vecka erbjuder vi ett yogaliv som är flexibelt, skönt och utvecklande med stor valfrihet.

PureYoga inkluderar variationer av flera traditionella yogastilar, meditation och mindfulness för såväl nybörjaren som för den mer vane utövaren. Kombinerar du samtidigt med Hagabadet inne i city blir utbudet fantastiskt och ett av Skandinaviens största.

Vi har två fantastiska yogasalar – en varm och en vanlig – ett flertal yogaformer och ett skönt gäng av passionerade och kunniga yogalärare.

Redo för ett träningspass på Sannegården spa & studio

PUREPOWER
– Styrka, uthållighet och glädje

De mest populära styrke-, intervall- och funktionella gruppträningspassen har vi utvecklat, förfinat och samlat under namnet PurePower. Funktionell gruppträning när den är som bäst. Kraftfull och stärkande utifrån din nivå för att du ska utveckla styrka, kondition, flexibilitet och explosivitet. En varierande träning, med synliga och kännbara resultat, där träningsglädje är den röda tråden genom varje klass.