Yogalärare

/Yogalärare
Yogalärare 2018-05-28T14:16:26+02:00

Älvstrandens yogalärare

Annika H Schönefeld

Annika H Schönefeld

Klasser
Vinyasa, Yinyoga

Filosofi
Annika ser yogan som ett sätt att utmana sig själv och sin egen kropp. Genom den bygger hon upp styrka och skapar balans i livet. Musiken på hennes klasser är noga utvalda för att ge rätt sinnesstämning, kraft och återhämtning.

Erfarenhet & Utbildning
Utbildad yogalärare i Ashtang-, Yin- och Hotyoga, samt Body balance.

Elin Fahlgren

Elin Fahlgren

Klasser
Hatha, Vinyasa, Yinyoga

Filosofi
En av Elins styrkor är att förmedla teknik och detaljer som ska få dig att hitta djupare in i dig själv för att skapa styrka.P å mattan och i det vardagliga livet fyller hon kontinuerligt på med kunskap och för att utvecklas och inspireras. Förhoppningsvis inspireras just du, där du är just nu.

Emma Johansson

Emma Johansson

Klasser
Hatha, Vinyasa, Yin och Restorative yoga

Filosofi
Yoga är närvaro utan murar. Jag har alltid älskat att använda kroppen, och samtidigt  haft en dragning till mystiken och det spirituella. Vad finns när vi stannar upp och tillåter? Detta är yoga för mig, och det fina är att vi alla bär svaret inom våra egna kroppar.

Utbildning
Grundutbildning i Hatha från Göteborg.

Fannie Runnerberger

Fannie Runnerberger

Klasser
Vinyasa, Hot lugn vinyasa, Yoga för nybörjare, Hot Yin

Filosofi
Mina pass innehåller spännande flöden, inslag av mindfulness & lugna återhämtningar. Kom gärna nyfiken, bli inspirerad, ut från passet går du mer närvarande, lätt, balanserad och stärkt fysiskt och mentalt. Mitt mål är att inspirera dig, när du gör ett val – förändrar du din framtid. Utvecklas gör vi tillsammans, välkommen!

Hannele Torkko

Hannele Torkko

Klasser
Instruktör och yogalärare

Karin Brattberg

Karin Brattberg

Klasser
Yoga

Filosofi
Min intention är att skapa en trygg känsla i salen oavsett om vi flödar i vinyasa, hatha eller låter musklerna få vila i en yin. Med hjälp av tydlighet, teknik, andetag och kroppskännedom få mina elever att hitta styrka, lugn och energi. I salen finns jag för eleverna, med hjälp av röst och händer guidar jag var och en.

Utbildning
Utbildad genom yogayama, Hatha grundutbildning

Maria Möckborn

Maria Möckborn

Klasser
Yoga, Pilates, MRL, Muskel, Intervall

Filosofi
Har genom åren inspirerats av olika lärare och former av yoga som idag återspeglas i mina klasser. För mig är yoga ödmjukhet,lekfullhet och hjärtlighet. Jag är utbildad i Pilates och den kunskapen om kroppens funktioner formar mina klasser även i andra kategorier. Jag är övertygad om att träningsglädje är en av våra sanna glädjekällor. Jag vill att du ska känna dig nyfiken och varmt välkommen till mina pass oavsett vilken dagsform eller erfarenhet du har.

Martina Jakobsson

Martina Jakobsson

Klasser
Varm vinyasa, Hatha

Filosofi
Jag har utövat yoga i ca 15 år, och jag började när jag bodde i Australien. Sedan dess har jag mött många inspirerande lärare på min väg, vilket har fördjupat min utövning.

Utbildning
Lärarutbildning i Anusarayoga för Anja Bergh på Yogabuddhi 2010

 

Nina Westerberg

Nina Westerberg

Klasser
Yoga

Filosofi
Jag använder mig av flera yogastilar och blandar statiska positioner med flöden/flow. Mina klasser är mjuka och inkännande men kan även vara tuffa fysiskt. Jag försöker alltid känna in mina elevers nivå och erfarenhet och anpassar klasserna efter det. Fysisk och mental närvaro i ställningarna är det viktigaste och mitt mål är att man går ifrån mina klasser med en lugn och positiv känsla inombords.

Pia Rigdahl

Pia Rigdahl

Klasser
Yoga

Filosofi
Jag har en lång och bred erfarenhet av att instruera yoga på yogastudios, träningsställen, PT yoga och på företag, och fokuserar på en hälsosam yoga där både kropp och sinne får vara med. Jag vill att du som medlem ska känna dig välkommen, sedd, bekväm, utmanad, nöjd, upplyft, glad och stärkt.

Sara Carlberg

Sara Carlberg

Klasser
Virya yoga

Filosofi
Nyfikenhet för rörelse och kroppsmedvetenhet står i fokus på Saras klasser där funktion alltid går före form. Under klasserna går hon igenom hela kroppen och strävar mot en balans mellan rörlighet och styrka för långsiktig hälsa.

Utbildning
Certifiering yogalärare från Nordiska Yogainstitutet. Studerar till fysioterapeut på Sahlgrenska Akademien

 

Ulrika Strömblad

Ulrika Strömblad

Klasser
Yoga

Filosofi
Jag började yoga för att balansera kondition och styrketräning och insåg att yogan gav en helhetssyn som annan träning saknat. Mitt motto har alltid varit: ”En sund själ i en sund kropp” och genom yogan får jag ständigt lära nytt.